Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

We zijn de laatste jaren steeds drukker geworden. Veel meer mensen zeggen dat ze last hebben van hun nek of van hun rug. Of dit nu komt door het werk of door het sporten, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat jouw pijn opgelost wordt. Dat is dan ook waar wij jou als fysiotherapie in Capelle aan den IJssel mee kunnen helpen. Bij ons kun je terecht voor vrijwel alle problemen aan je gewrichten, spieren of botten. Samen gaan we kijken waar je nu eigenlijk last van hebt en naar de behandeling die geschikt zou zijn voor jou. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, we gaan dan ook altijd in gesprek om te kijken wat nu eigenlijk de symptomen zijn en wat het precies is waar je last van hebt. Op die manier kunnen wij sneller een oplossing vinden voor jouw probleem, dit is wel zo fijn als het pijn doet natuurlijk.

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel – een uitgebreide service

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen die last hebben van problemen met hun botten of spieren, maar ook mensen met een bepaalde blessure kunnen bij ons terecht. We gaan dan kijken wat nu eigenlijk het probleem is, door massage en oefeningen proberen we om de spieren weer in de oude toestand te krijgen. Zo kan een tennisarm opgelost worden door middel van eenvoudige oefeningen, een fysiotherapeut kan deze oefeningen met jou doen.

Een fysio kan echt een belangrijke rol spelen in het herstelproces van bijvoorbeeld een verrekte spier. Het is dan ook echt heel belangrijk dat je er wel iets aan doet. Als je namelijk verzaakt om naar de fysio te gaan dan zal het alleen maar erger worden. Hier zit niemand op te wachten, je hebt dan veel langer aan het herstellen en het duurt dan ook nog eens veel langer voordat je kunt gaan sporten of werken. Heb je dus last van bepaalde problemen aan je spieren of botten en wil je er vanaf? Kom dan zeker eens langs bij onze Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Dan kunnen we kijken wat we voor jou zouden kunnen betekenen.

Neem contact op