Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel SchollevaarWanneer je last hebt van rugpijn, nekpijn of andere lichamelijke klachten is fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar een goede oplossing. Belichaming Fysiotherapie staat voor je klaar en biedt een effectieve oplossing. Om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk pijnvrij bent kijkt Belichaming met aandacht voor jouw lichaam en de klachten. Elk lichaam heeft namelijk het vermogen om zich aan te passen en gezond te zijn. Dagelijks komt Belichaming Fysiotherapie in Capelle aan de IJssel Schollevaar veel problemen tegen met het bewegingsstelsel.

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar helpt je bij klachten aan de wervelkolom

Dankzij onze specialisatie en kennis van de wervelkolom en hieraan gerelateerde klachten zoals rug- en nekpijn kunnen wij je voorzien van een persoonlijk behandelplan. Hierbij gaan we  – ook bij chronische pijn – uit van een aantal doelen. Kan je bepaalde hobby’s of zelfs kleine activiteiten zoals boodschappen doen of een uurtje wandelen niet (meer) pijnloos uitvoeren? Dan is het tijd om samen te kijken naar het geheel, met als doel dat je straks weer meer van het leven kunt genieten dan voorheen.

Belichaming Fysiotherapie zoekt met jou naar de oorzaak van je klachten

Vrijwel alles is via ons bindweefsel (fascia) met elkaar in het lichaam verbonden. Bij Belichaming Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar behandelen we niet alleen de pijnlocatie, maar leggen we de focus op een groter gebied van lichaam en geest. Hoe je je precies voelt en hoe je in je vel zit heeft veel invloed op je lichaam. Denk hierbij aan stress, waarbij je gespannen houding vaak een rol speelt bij nek-, schouder- en rugklachten. Belichaming helpt je de oorzaak van je klachten aan te pakken.

Afspraak maken met Belichaming Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Belichaming Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Of uw behandelingen worden vergoed is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. De tarieven voor de behandelingen kan je hier vinden, indien niet vergoed, staat de tarieven op de website van Belichaming. Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie? Belichaming staat voor je klaar.

Maak vandaag nog een 1e afspraak.
Bel 06-30309684 of vul dit contactformulier in:

Contactformulier homepage

Ons privacybeleid (klik hier) is van toepassing.