Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel

De laatste jaren nemen we steeds meer hooi op onze vork. Veel meer mensen zeggen dat ze last krijgen van irritatie aan hun nek of van hun rug. Het maakt niet uit of dit komt door het werk of door het sporten, het is altijd even vervelend. Het belangrijkste is dat jouw pijn weg zal gaan. Dat is dan ook waar wij een rol kunnen spelen als fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Bij ons kun je terecht voor alle problemen omtrent je gewrichten, spieren of botten. Samen gaan we om de tafel zitten om te kijken waar je nu eigenlijk last van hebt en welke de behandeling voor jou handig zou zijn. Bij ons staat persoonlijke aandacht op een belangrijke plek, we gaan dan ook altijd in gesprek om te kijken wat nu eigenlijk de klachten zijn en wat je zou willen verhelpen. Op die manier kunnen wij sneller een oplossing vinden voor jouw probleem, zo kom je sneller van de pijn af.

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel – de beste in de regio

Fysiotherapie is gemaakt voor mensen die last hebben van klachten met hun botten of spieren, maar ook mensen met een blessure door het sporten hebben er baat bij. We gaan dan kijken wat nu eigenlijk de klachten zijn, door massage en oefeningen proberen we om de spieren weer helemaal soepel te krijgen. Zo kan een blessure aan de hamstring eenvoudig verholpen worden door middel van simpele oefeningen, een fysiotherapeut kan deze oefeningen samen met jou uitvoeren.

Een fysio speelt een belangrijke rol in het herstelproces van klachten aan de spieren. Het is dan ook echt heel belangrijk dat je er wel iets aan doet. Als je namelijk niet naar de fysio wilt gaan dan zal het alleen maar vervelender worden. Niemand heeft hier echt veel zin in, je hebt dan veel langer aan het herstellen en de tijd voordat je kunt gaan sporten of werken zal veel langer duren. Heb je dus last van bepaalde problemen aan je spieren of botten en zoek je naar een oplossing? Kom dan zeker eens langs bij onze Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. We gaan samen kijken hoe we jou van de problemen af kunnen helpen.

Neem contact op!